Om oss på Cittrabil Norrtälje

Den 1 juli 2015 grundades Cittrabil Norrtälje AB när företaget tog över Cittraverkstaden Norrtälje AB, som har funnits på platsen sedan 90-talet. John och Roine, som tidigare var anställda, köpte då upp verksamheten och driver nu med spänning och glädje vidare företaget på egen hand. Hösten 2016 utvecklades verksamheten genom att Cittrabil blev återförsäljare av mopedbilen Aixam.

Vår Affärsidé

Cittrabil Norrtälje AB erbjuder professionell och trygg försäljning av nya och begagnade Citroën & Aixam till företags- och privatkunder i Roslagen. Vi har också Norrtäljes bästa Bilverkstad och reservdelsförsäljning, med kunnig och engagerad personal för att garantera nöjda, återkommande kunder.

Du vill Vi kan


Vi som jobbar här

John Kaufeldt, VD & Ägare


John är Cittrabils Servicechef och Kundmottagare och har arbetat på Citroën i Norrtälje sedan 2014. Han är utbildad bilmekaniker, men har de senaste 20 åren främst haft chefsbefattningar inom bensinbranschen och under tre år även jobbat som tekniker på Ferrari hos Von Braun Sportscars. Han bor med sin familj på landet någon mil från Arlanda och går gärna upp kl 03 för att se ett tidskval i Formel 1.


Roine Gerdlöf, Teknisk expert & Ägare


Roine är vår Verkstadschef och har arbetat inom Citroën sedan 2003, men har utöver det många års erfarenhet som mekaniker på andra bilmärken. Roine är kontinuerligt utbildad i Citroëns Serviceteknikerprogram. Genom honom har Cittrabil gedigen kunskap om både äldre och nyare modeller inom Citroënfamiljen och han bemästrar även den allra nyaste tekniken. Roine är erkänt duktig och uppskattas mycket av Cittrabils kunder. Han bor i Hallstavik med sin fru och missar inte en match med Rospiggarna.


Jan Edman, Tekniker


Janne jobbar i vår verkstad som Tekniker sedan 2014 och har en gedigen bakgrund i motorbranschen. Under 15 år arbetade han som verkstadsmekaniker på företaget Laminova, som utvecklar värmeväxlare till fordonsindustrin. Han har också drivit egen MC-butik med försäljning och reparation samt är mekaniker åt en rallyåkare. Janne gillar att fiska, gärna i sällskap med sina båda söner, och att läsa om och titta på motorsport i alla dess former.


Patrik Fredlund, Säljare


Patrik är vår proffsiga säljare som du tryggt kan fråga om det mesta som har med bilköp att göra. Han har arbetat med anknytning till bilbranschen i över 30 år. Bland annat som säljare för företaget SGA, som levererar allt från högtrycksutrustning till batterier, smörjmedel och olja till verkstäder. I drygt tio år satt han som kundmottagare på Volvo och därefter har han arbetat som bilförsäljare. Till oss i Norrtälje kom han 2012. Patrik gillar till sin familjs stora glädje att snickra både hemma och på landet och tittar på all fotboll som sänds på TV.