Om oss

Vår storlek är vår styrka!

Den 1 juli 2015 grundades Cittrabil Norrtälje AB när företaget tog över Cittraverkstaden Norrtälje AB
(som funnits på plats sedan 90-talet). John och Roine som då var anställda köpte verksamheten och driver företaget vidare. Hösten 2016 utvecklades verksamheten med mopedbilar från Aixam.

Vår Affärsidé

Cittrabil Norrtälje AB erbjuder professionell och trygg försäljning av nya och begagnade Citroën & Aixam till företags- och privatkunder. Vi ska upplevas som Norrtäljes bästa Bilverkstad och reservdelsförsäljning med engagerad personal och återkommande kunder.

Du vill Vi kan


Vi som jobbar här:

John Kaufeldt, VD & Ägare


John är Cittrabils Servicechef och Kundmottagare och har arbetat på Citroën i Norrtälje sedan 2014. Han är utbildad bilmekaniker, men har de senaste 20 åren främst haft chefsbefattningar inom bensinbranschen och under tre år även jobbat som tekniker på Ferrari hos Von Braun Sportscars. Han bor med sin familj på landet någon mil från Arlanda och går gärna upp kl 03 för att se ett tidskval i Formel 1.

 


Roine Gerdlöf, Teknisk expert & Ägare


Roine är vår Verkstadschef och har arbetat inom Citroën sedan 2003 och har många års erfarenhet som mekaniker på andra bilmärken. Roine är kontinuerligt utbildad i Citroëns Serviceteknikerprogram och har gedigen kunskap inom både äldre och nyare Citroën-modeller  Roine är erkänt duktig och är mycket uppskattad av Cittrabils kunder. Han bor i Hallstavik med sin fru och missar inte en match med Rospiggarna.

 


Jonas Dahlkar, Teknisk expertPå Cittrabil har vi lyxen att vara beskaffade med två tekniska experter. Jonas är en av dessa två och har arbetat med Citroën sedan 1990. Förutom att Jonas också är utbildad i Citroëns Serviceteknikerprogram är han lugn och metodisk såsom en Roslagsbo sig bör ? enligt oss en utmärkt kollega och medarbetare.

 


Thomas Romlin, Försäljning och KundserviceThomas har arbetat med försäljning och kundservice inom Citroën sedan 2001. Kundservice går enligt Thomas mot en anpassning till 24/7-service även i fordonsbranschen, något vi på Cittrabil inte är främmande för. Thomas har tillbringat nästan hela sitt liv i Roslagen och bor numera i Åkersberga samt har även arbetat med avancerad affärsutveckling, perfekt kommunikation samt välmående på arbetsplatser.